FAQ

VERZENDING & LEVERING

Hoe lang duurt het voordat mijn pakketje wordt verzonden en wat zijn de verzendkosten?
Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk naar jou op te sturen! Alle bestellingen worden verpakt en binnen 1-2 werkdagen verzonden vanuit ons magazijn in Nederland. De meeste bestellingen passen door de brievenbus. De verzendkosten zijn zoals hieronder wordt weergegeven:

Nederland

DHL - € 3,95
PostNL - € 4,25
(gratis vanaf €50)

België

DHL - € 11,00

PostNL - € 5,90
(gratis vanaf €50)

Duitsland

DHL - € 11,50
PostNL - € 6,95
(gratis vanaf €50)

Frankrijk

DHL - € 11,50
PostNL - € 6,95
(gratis vanaf €50)

Italië

DHL - € 11,50
PostNL - € 6,95
(gratis vanaf €50)

 

 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra jouw pakket is verzonden, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code van onze vervoerder. Hier kan je de status van de verzending zien en kan je (indien mogelijk) de bezorger verdere instructies geven over jouw levering. 

Ik heb geen Track & Trace code ontvangen, wat kan ik nu het beste doen?
Wat vervelend! Het kan zijn dat de e-mail met jouw Track & Trace code is beland in je spam of dat er een foutje staat in je e-mailadres. Neem vooral contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder!

De vervoerder geeft aan dat mijn pakket verkeerd is gesorteerd, wat nu?
In dit geval moet jouw bestelling eerst opnieuw gesorteerd worden. Wij raden je aan om de Track & Trace goed in de gaten te houden. Zodra er een nieuwe leverdatum bekend is zal deze hier zichtbaar worden. Mocht je bestelling na 5 werkdagen nog steeds niet geleverd zijn, dan raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via contact@somethingfancy.nl.

Kan ik mijn adres achteraf nog wijzigen?
Helaas kan ons systeem geen wijzigingen meer aanbrengen in bestellingen nadat deze zijn geplaatst. Wij willen daarom benadrukken dat u altijd controleert of u de juiste persoonlijke gegevens heeft ingevuld voordat je je bestelling afrondt.

Heb je hier vragen over?
Stuur een mailtje naar contact@somethingfancy.nl en houd je bestelnummer en adres bij de hand.

 

RUILEN & RETOURNEREN

Wat is de retourtermijn?
Bij Something Fancy heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na de verzenddatum te retourneren. Zorg ervoor dat je de producten ongebruikt en onbeschadigd retourneert. Bewaar je retourbewijs totdat wij deze hebben verwerkt.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

  • Retourneren is alleen mogelijk binnen de aangegeven retourtermijn van 14 dagen.
  • Zowel de kosten als het risico van verzending zijn bij het retourneren voor eigen rekening.
  • Wij accepteren alleen retourzendingen als deze in originele staat worden geretourneerd, inclusief labels en verpakking. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd en geretourneerd.
  • Niet-identificeerbare retourzendingen worden maximaal 1 maand bewaard. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze termijn wordt het pakket via onze eigen administratie verwerkt en is het niet meer mogelijk hierover te corresponderen.
  • Zonder track en trace code kan er geen onderzoek worden gestart naar ontbrekende retourzendingen. Houd er dus rekening mee dat een verzendbewijs met track & trace code een vereiste is om een onderzoek te kunnen starten, indien deze ontbreekt is dit niet mogelijk.
  • Klopt uw bestelling niet? Wij lossen dit zo snel mogelijk voor u op! Neem contact op
    contact@somethingfancy.nl
    . Vermeld duidelijk uw naam, ordernummer en om welke artikelen het gaat.

Wanneer heb ik mijn geld terug?
Zodra wij het retourpakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 7 dagen weer op je rekening staat!

Kan ik mijn bestelde sieraden ruilen?
Heb jij jouw faves besteld maar wil je ze toch omruilen? Stuur dan het desbetreffende artikel binnen het retourtermijn terug en plaats een nieuwe bestelling in de webshop.

 

MATERIAAL & GARANTIE

Van welk materiaal zijn de sieraden gemaakt?
In de omschrijving op de productpagina’s staan de materialen beschreven, maar de meeste van onze sieraden zijn gemaakt van roestvrij staal! Dit materiaal verkleurt niet en is 100% waterdicht. Je kunt er dus gewoon zwemmen, sporten en douchen! Wij adviseren je wel voorzichtig te zijn met schoonmaakmiddelen en chloorwater.

Krijg ik garantie op de sieraden?
Heb je een defect product ontvangen? Of is je sieraad binnen 4 weken kapot gegaan? Stuur ons dan even een berichtje! Wij ontvangen graag een foto van het defecte product & een korte omschrijving van de klacht. Wij zoeken graag naar een passende oplossing.

 

CONTACT

Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn bereikbaar via e-mail en Instagram/Facebook/TikTok DM.
Mail: contact@somethingfancy.nl
Instagram: @somethingfancy.nl
TikTok: @somethingfancy.nl


Hoe lang duurt het voordat ik een reactie van jullie krijg?
Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op jouw berichtje. In het weekend kan het iets langer duren.