RETOURNEREN & RUILEN

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je het pakketje eenvoudig retourneren. Wij horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen! 

Je kan je bestelling binnen 14 dagen retourneren indien het product niet is gebruikt en nog in originele staat is, voorzien van alle labels en etiketten. 

 

Volg de onderstaande instructies voor het retourneren. 

STAP 1:
Stuur een mailtje naar contact@somethingfancy.nl o.v.v. met de reden van retour, je ordernummer en je naam. Retourzendingen zonder voorafgaand mailtje kunnen niet in behandeling worden genomen!

STAP 2:
Verpak de artikelen in de originele verpakking (ongebruikt en onbeschadigd).

STAP 3: 
Stuur je pakketje binnen 14 dagen retour naar:

Something Fancy
Ebbehout 29 A31
1507EA Zaandam

Retouren die naar een ander adres of afhaalpunt worden verzonden kunnen niet in behandeling genomen worden. Zorg dat het pakketje een Track & Trace code heeft, als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen natuurlijk niet dat er misverstanden ontstaan. Retourkosten zijn voor eigen rekening.  

STAP 4: 
Ontvang het aankoopbedrag op je rekening.

Zodra wij het retourpakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 10 dagen weer op je rekening staat!

 

Ruilen

Heb jij jouw faves besteld maar wil je ze toch omruilen? Retourneer het desbetreffende artikel binnen het retourtermijn en plaats een nieuwe bestelling in de webshop.