VERZENDING & LEVERING

Bedankt voor je bestelling!

Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk naar jou op te sturen! Alle bestellingen worden verpakt en binnen 1-2 werkdagen verzonden vanuit ons magazijn in Nederland. De meeste bestellingen passen door de brievenbus. De verzendkosten zijn zoals hieronder wordt weergegeven:

Nederland

DHL - € 3,95
PostNL - € 4,25
(gratis vanaf €50)

België

DHL - € 11,00

PostNL - € 5,90
(gratis vanaf €50)

Duitsland

DHL - € 11,50
PostNL - € 6,95
(gratis vanaf €50)

Frankrijk

DHL - € 11,50
PostNL - € 6,95
(gratis vanaf €50)

Italië

DHL - € 11,50
PostNL - € 6,95
(gratis vanaf €50)

 

 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra jouw pakket is verzonden, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code van onze vervoerder. Hier kan je de status van de verzending zien en kan je (indien mogelijk) de bezorger verdere instructies geven over jouw levering. 

Ik heb geen Track & Trace code ontvangen, wat kan ik nu het beste doen?
Wat vervelend! Het kan zijn dat de e-mail met jouw Track & Trace code is beland in je spam of dat er een foutje staat in je e-mailadres. Neem vooral contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder!

De vervoerder geeft aan dat mijn pakket verkeerd is gesorteerd, wat nu?

In dit geval moet jouw bestelling eerst opnieuw gesorteerd worden. Wij raden je aan om de Track & Trace goed in de gaten te houden. Zodra er een nieuwe leverdatum bekend is zal deze hier zichtbaar worden. Mocht je bestelling na 5 werkdagen nog steeds niet geleverd zijn, dan raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via contact@somethingfancy.nl.